Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostfriesland.nl


  Paragnosten hulplijn in Friesland.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Stella
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Stella je bent een aangenaam mens ,ik hoop dat de dingen zonniger gaan worden voor mij zoals jij dat ziet in je kaarten. Tot binnenkort




Ervaring van linda met paragnost Stella   Ervaring van linda met paragnost Stella   Ervaring van linda geplaatst op 16 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Super mooi en lief gesprek met veel tips, ik hoop dat het uitkomt.




Ervaring van Monique met paragnost Stella   Ervaring van Monique met paragnost Stella   Ervaring van Monique geplaatst op 28 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Bedankt Stella voor het aangenaam en heel duidelijk gesprek. Je ziet de dingen zoals ze zijn. Hoop dat alles uitkomt en laat het je zeker weten.




Ervaring van annemie met paragnost Stella   Ervaring van annemie met paragnost Stella   Ervaring van annemie geplaatst op 5 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Lieve Stella,
Bedankt voor het geweldig fijne gesprek, je geeft moed en vertrouwen en je ziet de dingen scherp en zuiver.
lieve zonnegroet,
Ellis




Ervaring van ellis met paragnost Stella   Ervaring van ellis met paragnost Stella   Ervaring van ellis geplaatst op 15 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Beste Stella,helemaal perplex wat je kon vertellen over mij,en de hele situatie wow!!!Hele mooie legging en ik ga zeer zeker eens terug bellen om te vertellen hoe het verder is gegaan. Bedankt voor de antwoorden.
Veel liefs bianca!




Ervaring van Bianca met paragnost Stella   Ervaring van Bianca met paragnost Stella   Ervaring van Bianca geplaatst op 12 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Hoi Stella,
Ik heb je gebeld vanmorgen, en moet zeggen dat je mij goed hebt aangevoeld.
En mij duidelijkheid hebt gegeven in mij zelf.
Dank je




Ervaring van daisy met paragnost Stella   Ervaring van daisy met paragnost Stella   Ervaring van daisy geplaatst op 5 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Hoi Stella,

Ik heb een heel leuk en duidelijk gesprek met je gehad. Je hebt veel kunnen vertellen en ik hoop dat al je mooie voorspellingen dit jaar uitkomen.

Groetjes,
Saskia




Ervaring van Saskia met paragnost Stella   Ervaring van Saskia met paragnost Stella   Ervaring van Saskia geplaatst op 7 mei 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Hoi Stella,
Bedankt voor je lieve woorden.Ik hoop dat het uitkomt wat je me hebt aangegeven. Tot die tijd blijf ik geduldig wachten en hoop houden.
Ik hou je zeker op de hoogte.

liefs eefline




Ervaring van eefline met paragnost Stella   Ervaring van eefline met paragnost Stella   Ervaring van eefline geplaatst op 24 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Lieve Stella,

Dankjewel om mij een beetje zicht te geven in deze periode..
Ons gesprek heeft mij veel verheldering gegeven.




Ervaring van Sacha met paragnost Stella   Ervaring van Sacha met paragnost Stella   Ervaring van Sacha geplaatst op 14 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Hallo Stella,
Je had me aangeraden om een goed gesprek te voeren met één bepaald persoon en dat heb ik dan ook gedaan, je had voorspeld dat hij geen afstand zou nemen en inderdaad ons gesprek is heel positief verlopen. Bedankt voor je goede raad en ik hoop dat de rest weldra zal uitkomen.




Ervaring van BB met paragnost Stella   Ervaring van BB met paragnost Stella   Ervaring van BB geplaatst op 9 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Bedankt weer...Grtje Christa




Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa geplaatst op 8 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Stella, dank je wel. Ik ga me over het "vraagstuk" buigen...;)))




Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa geplaatst op 16 december 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Dag Stella,
Ik ben blij dat ik je nog eens gesproken heb. Je hebt me vorige keer mooie dingen voorspeld en gezegd dat ik moest geduld hebben, nu heb je gezegd dat ik al een stap dichter ben gekomen. Ik hoop dat alles uitkomt. Ik houd je zeker op de hoogte.
Groetjes,
BB




Ervaring van BB met paragnost Stella   Ervaring van BB met paragnost Stella   Ervaring van BB geplaatst op 16 december 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  I have been so bweidlered in the past but now it all makes sense!




Ervaring van amp met paragnost Stella   Ervaring van amp met paragnost Stella   Ervaring van amp geplaatst op 14 december 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Hallo Stella,
Ik ben blij dat ik je weer gesproken heb. Ik laat je zeker iets weten over de evolutie, ik heb er alleszins goede hoop in. Er zijn dingen die je normaal niet kan weten en die je me toch verteld hebt, dus dat is voor mij een groot bewijs dat je heel veel dingen ziet en aanvoelt.
Groetjes,
Brigitte




Ervaring van Brigitte met paragnost Stella   Ervaring van Brigitte met paragnost Stella   Ervaring van Brigitte geplaatst op 16 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Lieve Stella ik vond je stem er lief en ik hoop dat alles uit gaat komen wat je mij vertelde dus als het uitkomt hoor je weer van mij ik heb er alle vertrouwen in heel veel lieve groetjes




Ervaring van anneloes met paragnost Stella   Ervaring van anneloes met paragnost Stella   Ervaring van anneloes geplaatst op 10 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Leuk met je gesproken te hebben Stella, ben benieuwd hoe
alles zich gaat ontwikkelen.
Zal met de info aan de slag gaan, bedankt! :))




Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa met paragnost Stella   Ervaring van Christa geplaatst op 10 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Bedankt voor uw mooie woorden. U heeft mij geholpen door mij kracht en moed te geven tijdens ons gesprek!

vriendelijke groet,
Sonia




Ervaring van Sonia met paragnost Stella   Ervaring van Sonia met paragnost Stella   Ervaring van Sonia geplaatst op 14 oktober 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stella
  Ervaring met paragnost Stella
  Lieve Stella,

Ik wil je bedanken voor je luisterend oor en je advies. Je hebt me ook veel kracht gegeven en ik heb echt moed uit ons gesprek geput!




Ervaring van Brigitte met paragnost Stella   Ervaring van Brigitte met paragnost Stella   Ervaring van Brigitte geplaatst op 2 juni 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Stella  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostfriesland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden