Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostfriesland.nl


  Paragnosten hulplijn in Friesland.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Beste Dennis, ik vroeg of degene waar ik gevoelens voor heb nog contact op zou nemen. Je zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En na twee weken kreeg ik inderdaad een appje. Dank je wel voor je luisterend oor en je adviezen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem met paragnost Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Romeo, super bedankt voor de fijne gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met jou. Je brengt de dingen zo rustig en vol overtuiging over. Afgelopen nacht belde ik je twee keer achter elkaar en zojuist weer. Ik hoop echt dat je gelijk hebt met je voorspellingen en hou je zeker op de hoogte. Dank. De vrouw die uit het land komt waar ze Hawai drinken.




Ervaring van F Z met paragnost Romeo   Ervaring van F Z met paragnost Romeo   Ervaring van F Z geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Zo onder de indruk van Romeo. Hij was heel overtuigd van zijn voorspellingen, en ja hoor ondertussen zijn de voorspellingen uitgekomen. Ik ben zo blij dat ik dit medium heb gevonden. Ik bel zeker terug X.




Ervaring van Liesje met paragnost Romeo   Ervaring van Liesje met paragnost Romeo   Ervaring van Liesje geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke D
  Ervaring met paragnost Joke D
  Lieve Joke wil jou bedanken voor de krachtige healing en ook voor de mooie boodschappen die je mij mocht door geven en de vele tips die je mij gaf. Je bent geweldig lieve schat xxx Lieve groet Brigitte.




Ervaring van brigitte met paragnost Joke D   Ervaring van brigitte met paragnost Joke D   Ervaring van brigitte geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke D
  Ervaring met paragnost Joke D
  Lieve Joke, wat een leuk lief mens ben je, bijna 3 weken geleden een healing van je gehad voor stress ziekenhuis, je zei de healing houd 1 week aan. nou dat waren er dik twee. Sinds paar dagen weer super gestresst voor komende zkh opname. Dus heb ik je vandaag weer gebeld. Super Bedankt Lieverd xxx.




Ervaring van anoniem met paragnost Joke D   Ervaring van anoniem met paragnost Joke D   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Heel erg bedankt voor het weerom eens plaatsten van de situatie toppertje. X.




Ervaring van G met paragnost Sabina   Ervaring van G met paragnost Sabina   Ervaring van G geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Je bent een prachtig mens, Sherlock. Het voelt zo weinig wat ik terugdoe met een getuigenis, maar ik bid naar het Universum toe dat jij alles krijgt wat jouw hart jou begeert. Je bent het meer dan waard. Zo ongelofelijk bedankt. Voor de tijd die je voor me hebt genomen en vooral voor dat stukje heling dat ik van jou heb mogen ontvangen.




Ervaring van Nil met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Nil met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Nil geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, right on , bedankt voor uw inzichten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst iets positiefs zal brengen.
Claudia.




Ervaring van Claudia met paragnost Gunter   Ervaring van Claudia met paragnost Gunter   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hoi Sophia,
Bedankt je bent de beste op deze lijn. Dankjewel ik hou jou op de hoogte, tot snel je bent een lieve vrouw.
Bedankt .




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Beste carola, bedankt voor de consult-reading. Je bent een topper. een aanrader om te bellen. Heel erg bedankt.

Liefs Gemma.




Ervaring van Gemma met paragnost Carola   Ervaring van Gemma met paragnost Carola   Ervaring van Gemma geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met paragnost Anitta   Ervaring van Angel met paragnost Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Oh mijn god Donna exact gegaan zoals je voorspelde. Ik hoop je morgen gauw te spreken. Donna blijft gewoon hier de topper. Martine VD.




Ervaring van MARTINE VD met paragnost Donna   Ervaring van MARTINE VD met paragnost Donna   Ervaring van MARTINE VD geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met paragnost Roma-Tari   Ervaring van karin met paragnost Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Deze dame is een aanwinst op de lijn. Lief, eerlijk en kundig. Zeker de moeite waard om te bellen.
Gr A.




Ervaring van astrid met paragnost Laila   Ervaring van astrid met paragnost Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, het was fijn U te spreken en mijn situatie met U te bespreken.
tot de volgende, Eugie.




Ervaring van Eugie met paragnost Yuorah   Ervaring van Eugie met paragnost Yuorah   Ervaring van Eugie geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Een hele lieve vrouw die haar tijd neemt en vooral eerlijk is, en je ook op het juiste pad helpt. Wie iemand zoekt die luistert en eerlijk is en weet wat er speelt en nog komen zal dan ben je bij lobke bij juiste adres.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lobke   Ervaring van Anoniem met paragnost Lobke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Ik spreek je al zo lang en wil je bedanken voor al de hulp die je mij hebt gegeven. Er is al heel veel uitgekomen en steeds sta je mij bij met raad en daad. Meer dan 10 sterren waard. Ik blijf jouw vast bellertje.




Ervaring van A met paragnost Lobke   Ervaring van A met paragnost Lobke   Ervaring van A geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met paragnost Romeo   Ervaring van Ilse met paragnost Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Taraa
  Ervaring met paragnost Taraa
  Bedankt, lieve Tara, ik vond het een betrouwbaar gesprek dat mij kracht en moed geeft om verder te gaan. Je bent een witte en ik heb enorm respect voor jou eerlijkheid. Je zag alles goed in. Dankjewel tot gauw en warme groeten.




Ervaring van Zonnestraaltje Amina met paragnost Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina met paragnost Taraa   Ervaring van Zonnestraaltje Amina geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Taraa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola

Ik ben zo blij met je voorspellingen.
Je hebt me erg geholpen en je bent echt lief . Ik ga je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Tilly met paragnost Carola   Ervaring van Tilly met paragnost Carola   Ervaring van Tilly geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met paragnost Louisa   Ervaring van Ann met paragnost Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jayna
  Ervaring met paragnost Jayna
  Jayna is een hele leuke en oprechte vrouw. Je kan echt alles aan haar vragen. Van hoe een persoon is of tegenover je staat, ook de onderwerpen liefde, werk, carriere, overledenen en financien kan je aan haar vragen. Ze verteld wat ze ziet en voelt of pakt af en toe haar kaarten erbij voor een bevestiging. Van lange tot korte gesprekken. Het ligt natuurlijk aan jouw vraag. Kortom Jayna is een aanrader.




Ervaring van Jennifer met paragnost Jayna   Ervaring van Jennifer met paragnost Jayna   Ervaring van Jennifer geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Wat een zuivere medium, alles klopt wat u zei.




Ervaring van S met paragnost Laila   Ervaring van S met paragnost Laila   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Dank je voor het fijne gesprek Marie.




Ervaring van mar met paragnost Marie   Ervaring van mar met paragnost Marie   Ervaring van mar geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine hartelijk dank weer voor de mooie inzichten. Ik heb vertrouwen in uw voorspellingen.
Veel liefs S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met paragnost Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met paragnost Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb. Zoals je zei zou hij zeker langskomen en hield hij me niet aan het lijntje en zouden we goed praten ook met elkaar, het kan niet anders dan dat de rest ook uitkomt. Dikke kus.




Ervaring van S met paragnost Romyna   Ervaring van S met paragnost Romyna   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey monique je zat weer helemaal goed. de kleine man is bij ons.




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met paragnost Louisa   Ervaring van Manuela met paragnost Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Goedemiddag.
U vandaag voor de eerste keer gesproken. Het was een heel fijn gesprek. Ik kom zeker bij u terug.




Ervaring van Amalia met paragnost Sophia   Ervaring van Amalia met paragnost Sophia   Ervaring van Amalia geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Thanks Tess voor de heldere en positieve gesprekken. Ik waardeer het enorm en het helpt mij om mijn rust te bewaren. Liefs x.




Ervaring van Ano met paragnost Tess   Ervaring van Ano met paragnost Tess   Ervaring van Ano geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostfriesland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden